Ανανέωσε με Τσέλσι ο Μίκελ

Ανανέωσε με Τσέλσι ο Μίκελ

Γιώργος Κοντογεώργης
Ανανέωσε με Τσέλσι ο Μίκελ
Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μέχρι το 2017 θα παραμείνει ο Νιγηριανός χαφ, ο οποίος έβαλε υπογραφή σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στους Μπλε για ακόμα πέντε χρόνια.

Ο Μίκελ εντάχθηκε στο δυναμικό του Λονδρέζικου κλαμπ το 2006, σε ηλικία 19 ετών και από τότε έχει πραγματοποιήσει 261 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει και 2 γκολ. Ο 25χρονος ήταν σε μικρότερη ηλικία πιο επιθετικογενείς, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε τις αμυντικές του ικανότητες και τον καθιέρωσε σαν κόφτη σε μία θέση στην οποία έμαθε πολλά από παίκτες όπως ο Κλοντ Μακελελέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.