Έδωσε το πριμ του ο Φωτάκης

Την χειρονομία έκαναν γνωστοί οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα με ανακοίνωση τους:
«Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου είχε μια ιδιαίτερα πετυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο αυτό, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αποφάσισε να μοιράσει στους παίκτες που πήραν μέρος ένα σημαντικό ποσό, προκειμένου να το διαθέσουν για κοινωφελείς σκοπούς της επιλογής τους.
Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Φωτάκης διέθεσε μέρος του ποσού αυτού στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα δίνοντας ένα παράδειγμα συλλογικότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους ευπαθείς πληθυσμούς που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας αυτή την περίοδο περισσότερο από ποτέ.
Ευχαριστούμε το Γιώργο Φωτάκη για την απόφασή του να υποστηρίξει τη δράση μας καθώς και το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη γενναιόδωρη πρωτοβουλία του».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.