«Έχει ενημερωθεί για Τζιμπούρ»

Ξένα ΜΜΕ μετέδιδαν την Παρασκευή πως ο Ολυμπιακός έχει λάβει αλληλογραφία από την Π.Ο. της Αλγερίας για τον Ραφίκ Τζιμπούρ και ότι έχει γίνει ενημέρωση και στην Γρανάδα για τον Χασάν Γιεμπντά.
Όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους οι Αλγερινοί οι Τζιμπούρ και Γιεμπντά αποτελούν τις δύο βασικές... εφεδρείες του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για την 23αδα της Εθνικής ομάδας της χώρας. Τονίζουν πως και ο Ολυμπιακός και η Γρανάδα έχουν λάβει ειδοποίηση από την Ομοσπονδία της χώρας και ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να κλήθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Αλγερινών. Θυμίζουμε πως στην 24αδα της Εθνικής είναι ήδη ο Αμπντούν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.