«Ποια... Ρεάλ;»

Θάνος Σαρρής
«Ποια... Ρεάλ;»

bet365

Για τα μάτια του κόσμου κρατούν τους τύπους, αλλά οι παίκτες της Μπαρτελόνα δεν θεωρούν τη Ρεάλ Μαδρίτης ως αντίπαλο για το Πρωτάθλημα Ισπανίας!

Η εικόνα της «βασίλισσας» είναι απογοητευτική. Το τρένο του πρωταθλήματος δείχνει να έχει χαθεί οριστικά και οι παίκτες του Μουρίνιο πασχίζουν να βρουν κίνητρο. Η ήττα από τη Μάλαγα αποτέλεσε το τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τους Μερένγκες, μετά την ήττα από τη Θέλτα και την εντός έδρας ισοπαλίας με την Εσπανιόλ. Οι Μαδριλένοι ασχολούνται περισσότερο με το ότι ο Κασίγιας έμεινε στον πάγκο και οι Καταλανοι ετοιμάζονται για χαρούμενες γιορτές, αφού σε καμία περίπτωση δεν νιώθουν την Ρεάλ να τους απειλεί.

Δεν το λένε δημόσια, για να μην προκαλέσουν, αλλά όπως αναφέρει και η καταλανική Sport στα αποδυτήρια επικρατεί η άποψη ότι δεν βλέπουν την ομάδα του Μουρίνιο ως διεκδικήτρια του τίτλου. Περισσότερο νιώθουν να κινδυνεύουν από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Χαρακτηριστική, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν η αντίδραση στο αεροπλάνο όταν ο πιλότος ενημέρωσε για την ήττα της Ρεάλ. Η Μπάρτσα επέστρεφε από την εκτός έδρας νίκη επί της Ρεάλ Βαγιαδολίδ όταν ανακοινώθηκε η νίκη της Μάλαγα. Σε άλλες περιπτώσεις, οι παίκτες πανηγύριζαν.
Πλέον, δεν διέκοψαν καν τα όσα έκαναν. Άλλοι άκουγαν μουσική, άλλοι διάβαζαν, αλλά κανείς δεν έκανε τον κόπο να πανηγυρίσει για τη νέα «γκέλα» της αντιπάλου τους. Τι 16 πόντοι διαφορά, τι 13! Οι Καταλανοί θα επιστρέψουν στις δύο Ιανουαρίου στις προπονήσεις και τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σαφώς πιο ήρεμα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα