«Τσουχτερός» ο Ντε Βινσέντι

Gazzetta team
«Τσουχτερός» ο Ντε Βινσέντι

bet365

Ο Παναθηναϊκός και όχι μόνο, ενδιαφέρεται για τον Τόμας Ντε Βινσέντι, όμως, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης θέλει 300.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει από Γενάρη.

Ο Αργεντινός μέσος του συλλόγου των Ιωαννίνων έχει συμβόλαιο με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και δεν αποκλείεται ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ να ρίξει τις απαιτήσεις του, καθώς σε έξι μήνες δεν θα πάρει ούτε ευρώ.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, λογικά, δεν θέλει να δώσει χωρίς σημαντικό οικονομικό όφελος έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του και αρχικά απαιτεί 300.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Ντε Βινσέντι.

Ο εκπρόσωπος του 24χρονου μεσοεπιθετικού έχει ενημερωθεί για τις απαιτήσεις του προέδρου του ΠΑΣ και τόνισε πως δεν θα ασχοληθεί με μικρότερα ποσά, όμως, μπορεί να ρίξει την τιμή.

Ο λόγος είναι πως ο Τόμας Ντε Βινσέντι σε έξι μήνες μένει ελεύθερος και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα πάρει ούτε ευρώ. Ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν 150.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον Αργεντινό με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα