Ξανά για Τζαμάλ

Ξανά για Τζαμάλ

Κώστας Παλαιολόγος
Ξανά για Τζαμάλ

bet365

Η υπόθεση του Μοχάματ Τζαμάλ επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με αναφορές του πορτογαλικού Τύπου, από τη στιγμή όπου ο Λίβυος μέσος της Μπράγκα δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ζοσέ Πεσέιρο

Το όνομα του Μοχάματ Τζαμάλ για λογαριασμό του Ολυμπιακού επανέφεραν πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, με αφορμη το γεγονός ότι ο ο Λίβυος μέσος της Μπράγκα βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του τεχνικού των «ερυθρόλευκων»Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι συμπατριώτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ αναφέρουν ότι ο Τζαμάλ είναι αγαπημένο παιδί του προπονητή του Ολυμπιακού και από τη στιγμή, όπου δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ζοσέ Πεσέιρο είναι φυσικό να φουντώσουν τα σενάρια. Έτσι τα μέσα ενημέρωσης της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου αναφέρουν ότι μετά τον Κουστόντιο, ο 38χρονος τεχνικός ασχολείται και με τον Τζαμάλ, ύστερα από πρόταση που έγινε από τον... μάνατζέρ του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα