«Φεύγει ο Μοντέστο, έρχεται ο Τζαμάλ»

«Φεύγει ο Μοντέστο, έρχεται ο Τζαμάλ»

Δημήτρης Τομαράς
«Φεύγει ο Μοντέστο, έρχεται ο Τζαμάλ»

bet365

Ο Τζαμάλ Μαχαμάτ της Μπράγκα προορίζεται για αντικαταστάτης του Φρανσουά Μοντέστο που αναμένεται να αποχωρήσει φέτος από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

«Φεύγει ο Μοντέστο, έρχεται ο Τζαμάλ», αναφέρουν οι Ιταλοί σε δημοσιεύματα της Πέμπτης. «Ο Τζαμάλ Μαχαμάτ της Μπράγκα είναι ένας παίκτης που αρέσει και ενδιαφέρει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, τεχνικό του Ολυμπιακού», τονίζεται σε ρεπορτάζ Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην γειτονική χώρα, όπως για παράδειγμα το Mondo Pallone, που επικαλούνται και ελληνικές πηγές.

«Ο παίκτης από την Λιβύη προορίζεται για... διάδοχος του Μοντέστο που πρόκειται να αφήσει τον Ολυμπιακό στην διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου», υπογραμμίζεται ακόμα. Με άλλα λόγια τα μεταγραφικά ρεπορτάζ για τους νταμπλούχους Ελλάδας συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα