Ψάχνει το... μπαμ με Γκέκα ή Μάντζιο

Το... μπαμ στις μεταγραφές θέλει να κάνει ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες βλέπουν πως υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση και έχουν προσεγγίσει τους Φάνη Γκέκα, Βαγγέλη Μάντζιο, με σκοπό να αποκτήσουν τον ένα εκ των δυο τον προσεχή Ιανουάριο.
Αμφότεροι έχουν μείνει ελεύθεροι από Λεβάντε και Μπακού, αντίστοιχα, όμως παραμένουν δυο πολύ δύσκολες και πολύ φιλόδοξες περιπτώσεις, με βάση το μπάτζετ που έχουν. Από εκεί και πέρα, έντονες είναι οι φήμες περί αποχώρησης των Χρήστου Παληγεώργου και Τάσου Δέντσα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται την πόρτα της εξόδου να περάσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.