«Πρασινίζει» ο Σπυρόπουλος

Gazzetta team
«Πρασινίζει» ο Σπυρόπουλος

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές να κλείνει όπως όλα δείχνουν από τον Γενάρη.

Ο νεαρός αμυντικός του Πανιωνίου «κόπηκε» από την αποστολή της ομάδας του στη μίνι χειμερινή της προετοιμασία και πιθανότατα θα αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με τη «Sportday».

Aπό τον Γενάρη εξάλλου ο παίκτης θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και τότε αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία με τους «πράσινους».

Στον Παναθηναϊκό πάντως θα προσπαθήσουν να πάρουν τον Σπυρόπουλο από τώρα, σε περίπτωση όμως που δεν τα καταφέρουν, τότε ο άσος των Νεοσμυρνιωτών θα γίνει κάτοικος Παιανίας από τον Ιούνιο, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα