Κοντά σε Σεντουριόν η Μπενφίκα
Η Μπενφίκα κατέθεσε πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ στη Ρασίνγκ Κλουμπ και βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντριάν Σεντουριόν.
Ο 19χρονος μέσος έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις φέτος με τη Ρασίνγκ Κλουμπ και τις εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο. Η Μπενφίκα κατέθεσε πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ στους Αργεντίνους, αναμένεται να γίνει αποδεκτή, και ο Σεντουριόν να κάνει το άλμα στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους όλα αναμένεται να έχουν αίσιο τέλος τις επόμενες ημέρες και ο νεαρός άσος θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Λουζιτανούς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
