Ερωτηματικό ο αριστερός μπακ για Λίνεν

Ερωτηματικό ο αριστερός μπακ για Λίνεν

Gazzetta team
Ερωτηματικό ο αριστερός μπακ για Λίνεν

bet365

Ο παίκτης που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο μοναδικός που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από τον Έβαλντ Λίνεν, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιαουναρίου.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο, όπου και συζήτησαν για τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ. Εκεί μάλιστα έπεσαν στο τραπέζι και συγκεκριμένα ονόματα, τα οποία ήδη έχουν γίνει γνωστά από το προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Κλωναρίδη, Μπαργκάν τους οποίους θέλει ο προπονητής της Ένωσης για τα άκρα της επίθεσης, με τον Γιαννιώτα να ακολουθεί στη λίστα προτεραιόττηας, ενώ στα υπόψιν παραμένει πάντα και ο Καραλής της Κέρκυρας για την άμυνα.

Σε ό,τι αφορά πάντως τον αριστερό μπακ ο Λίνεν δεν έχει καταλήξει ακόμα στον παίκτη που θέλει. Ο Άρης Σοϊλέδης εξάλλου είναι ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν, αλλά η περίπτωσή του δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον Γερμανό τεχνικό, κυρίως για τα αμυντικά του προσόντα. Αυτό είχε ως συνέπεια να πάρει... παράταση από τον Δημητρέλο, για να κάνει την εισήγησή του εντός των προσεχών ημερών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα