«Παράδειγμα ο Τότι για τον Μπαλοτέλι»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για τον Μάριο Μπαλοτέλι στους συμπατριώτες του, τόνισε ότι η υπομονή του τελειώνει και έθεσε ως παράδειγμα προς μίμηση τον Φραντσέσκο Τότι.
Οι φήμες για το μέλλον του Ιταλού επιθετικού στη Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζονται, ωστόσο για τον Μαντσίνι το αν θα μείνει εξαρτάται από τον ίδιο. Ο Ιταλός προπονητής των «Σίτιζενς» στάθηκε στη σοβαρότητα του Τότι, ανέφερε τα όσα έχει ζητήσει από τον Μάριο και αποκάλυψε ότι ο Σεΐχης Μανσούρ του έχει... αδυναμία!
«Ο δεσμός που έχουμε είναι ακόμα καλός, ακόμα κι αν προκαλεί χάος κάθε μέρα. Νοιάζομαι για αυτόν επειδή δουλεύουμε μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Τον είδα να μεγαλώνει. Ωστόσο, ο επαγγελματικός δεσμός είναι κάτι διαφορετικό και τώρα περιμένουν να τον δω σε δράση. Ο καιρός που μιλούσαμε και τον αφήναμε να κάνει πράγματα και να τη γλιτώνει έφτασε στο τέλος του. Ο Μπαλοτέλι είναι 22 χρονών και είναι ώρα να κάνει το βήμα προς την ποιότητα. Του ζήτησα σκληρή δουλειά και να σοβαρή στάση στην προπόνηση, μια πιο ήρεμη ιδιωτική ζωή και σωστή συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο.
Το παράδειγμα για τον Μπαλοτέλι πρέπει να είναι ο Τότι. Αν ο Φραντσέσκο είναι ικανός να είναι σταθερά εντυπωσιακός στο υψηλότερο επίπεδο στα 36 του χρόνια, είναι επειδή κατά τη διαδρομή της καριέρας του ενεργούσε ως επαγγελματίας. Ελπίζω ο Μάριο να μείνει, αλλά το μέλλον του εξαρτάται από τον ίδιο. Ο ιδιοκτήτης έχει αδυναμία στον Μπαλοτέλι, επειδή αναγνωρίζει το ταλέντο του και βοηθάει στην 'εξαγωγή' του ονόματος της Σίτι σε όλον τον κόσμο. Επίσης κάναμε μια σημαντική επένδυση στον Μάριο και αυτός δεν είναι ένας σύλλογος που πετάει τα χρήματα από το παράθυρο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.