Περιμένει Μπουχάν και ΠΑΣ ο Ντε Βινσέντι

Δημήτρης Τομαράς
Περιμένει Μπουχάν και ΠΑΣ ο Ντε Βινσέντι

bet365

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι δήλωνε στο περιβάλλον του άγνοια για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και ενώ αναμένει τον μάνατζέρ του και τον ΠΑΣ Γιάννινα για την ποδοσφαιρική του... τύχη.

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει τον εκπρόσωπό του να έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει με την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για το που και εάν θα παραχωρηθεί τον Γενάρη ή το καλοκαίρι σε κάποιον σύλλογο. Από την στιγμή που ο Γιώργος Χριστοβασίλης έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό αυτό σημαίνει ότι το βάρος θα πέσει εκεί, όμως αυτό θα αποσαφηνισεί στις επαφές που θα έχει στην Ελλάδα ο Εστεμπάν Μπουχάν από την Κυριακή και μετά.

Όσον για τον ίδιο τον Τόμας Ντε Βινσέντι; «Εγώ δεν ξέρω τίποτα ούτε για Ολυμπιακό ούτε για Παναθηναϊκό», τόνιζε σε δικά του άτομα. «Θα έρθει ο μάνατζέρ μου να μιλήσει με την ομάδα μου και θα δούμε. Εφόσον είναι για μία πιο μεγάλη ομάδα, όπου και εάν πάω καλά θα είναι για μένα», συμπλήρωνε ο Αργεντινός που έδειχνε να μην έχει σαφή προτίμηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα