Στα... μαχαίρια Ανάκογλου-Πανσερραϊκός

Τεταμένο είναι το κλίμα της διοίκησης του Πανσερραϊκού με τον αρχηγό του συλλόγου, Δημήτρη Ανάκογλου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Παναθηναϊκό για 4 χρόνια.
Ο πρόεδρος των λιονταριών έχει στα χέρια του πολύ καλή πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα να πιέζει τον παίκτη εδώ και μέρες να γίνει κάτοικος Τρίπολης.
Μάλιστα, μετά το σημερινό παιχνίδι και την νίκη επί του Απόλλωνα, ο ισχυρός άνδρας του Πανσερραϊκού είχε τετ α τετ με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, προκειμένου να του... τρίξει τα δόντια.
Συγκεκριμένα ο Θεοδωρίδης του έδωσε δύο εναλλακτικές. Ή να φέρει πρόταση που θα προσεγγίζει αυτή του Αστέρα ή να ανανεώσει, αλλιώς θα μπει στο «ψυγείο» μέχρι το καλοκαίρι όταν και μένει ελεύθερος.
Ο παίκτης έχει δείξει πως προτιμάει να παίξει στον Παναθηναϊκό, παρά το στενό... μαρκάρισμα των Αρκάδων, όμως οι πράσινοι δεν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τα χρήματα που ζητούν τα λιοντάρια.
Έτσι, η διοίκηση του τριφυλλιού ακολούθησε την ίδια τακτική με την περίπτωση του Σπυρόπουλου και υπέγραψε με τον ποδοσφαιριστή προσύμφωνο για το καλοκαίρι, όταν δηλαδή και θα λήξει το συμβόλαιό του. Η συνεργασία αναμένεται να είναι τετραετής, με συνολικές απολαβές περίπου 450.000 ευρώ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.