Απέφυγε τα χειρότερα ο Βαϊρουά

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Μαραμά Βαϊρουά. Ο επιθετικός του Πανθρακικού τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και όλοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα αλλά τελικά φαίνεται ο τραυματισμός λιγότερο σοβαρός.
Ο Βαϊρουά συγκρούστηκε με τον Κατσικά στο ματς της Κυριακής και όλοι φοβήθηκαν για κάταγμα στα πλευρά, αλλά όπως όλα δείχνουν το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό.
Ο επιθετικός από την Ταϊτή υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα αναμένονται σήμερα, αλλά όπως εκτιμά το ιατρικό τιμ είναι μία απλή κάκωση κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το επερχόμενο ματς με τον Πλατανιά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.