Ατλέτικο για Τόρες

Οι Αγγλοι ασχολούνται πολύ με το φαινόμενο Φερνάντο Τόρες. Μάλιστα θεωρούν πως δύσκολα θα βρίσκεται του χρόνου στην Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι θα αγοράσουν σίγουρα επιθετικό το καλοκαίρι, με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να είναι κατά πάσα πιθανότητα ο εκλεκτός. Οπότε σε συνδυασμό με τον Ντεμπά Μπα που αγοράστηκε πρόσφατα, η γραμμή κρούσης φαίνεται γεμάτη. Οπότε θα αναζητηθεί ομάδα για τον Ισπανό επιθετικό.
Στο Νησί έχουν δώσει μάλιστα προβάδισμα σε μία ομάδα που δεν είναι άλλη από την μεγάλη αγάπη του «Ελ Νίνιο». Η Ατλέτικο έχει ήδη προσεγγίσει τους Μπλε και έχει κάνει κουβέντα για τον μονοετή δανεισμό του με οψιόν αγοράς. Ο Τόρες δεν έχει αρνητική στάση στην επιστροφή του, μιας και στους Ροχιμπλάνκος του Ντιέγο Σιμεόνα γίνεται καλή δουλειά. Οι Μαδριλένοι θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο ίδιος θα είναι αναντικατάστατος και θα προσπαθήσει να ανακτήσει το «δολοφονικό» ένστικτο του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
kaf92
blue-is-the-colour, φίλε έχεις απόλυτο δίκιο πως η ομάδα πάει πρώτα και μετά ο κάθε παίκτης. Απλά συμπαθώ τον Τόρρες. Στην τελική αν είναι να τον δώσεις δανεικό μην τον δώσεις καθόλου. Καλύτερα πούλα τον. Σκέψου μόνο την 1 στο εκατομμύριο περίπτωση να γίνει η τράμπα (30-40 μύρια + δανεισμός Τόρρες για Φαλκάο) που με τόση χαρά λένε πολλοί και να τρελαθεί στην Ατλέτικο και να τους πάρει σερί μόνος του κάνα τελικό Γιουροπα πάλι η Τσ.λ. ας πούμε. Και στην τελική αρχικά αρχικά όταν πήγε ο Αγουέρο Σιτυ στενοχωρήθηκα. Πίστευα ότι μπορούσαμε να κάνουμε παπάδες και τώρα βγάζει μάτια στην Σίτυ. Θέλω απλά να δω πως θα τα πάει με παρτενέρ τον Μπα ο Τόρρες. Έτσι από απορία δηλαδή...Μονάχα αυτό.
Nikos Papadopoulos138897
Σιγα μη πληρωσει το μισθο του Τορρες η Ατλετικο. Η Τσελσι οτι και να γινει την εχει πατησει χοντρα με αυτο το βαρυ συμβολαιο. Και 30 γκολ να βαλει του χρονου παλι δεν βγαζει ''κερδος''
τσελσακιας.
kaf92 και εμενα αμα μου ελεγαν να διαλεξω αναμεσα σε φαλκαο και τον παλιο τορρες θα διαλεγα τον τορρες,τον παω παρα πολυ αλλα ειναι καλυτερο να βλεπουμε το μελλον και το καλο της ομαδας παρα εναν παιχτη μονο,στις αρχες με τον μπενιτεθ εδιξε καλα στοιχεια και αρχισα και να χερομε αλλα τωρα τον βλεπω παλι πεσμενο
Neptuno
oti na nai πραγματικα οτι να ναι λες
kaf92
Φίλε blue-is-the-colour σέβομαι την άποψη σου, και δεν είσαι και προκλητικός και χαίρομαι. Άλλωστε την γνώμη μας λέμε εδώ πέρα. Εγώ δεν λέω ότι είναι ο ίδιος με την Λίβερπουλ, παρανοήσατε...Το λέω άλλωστε ο άνθρωπος, πως ο Τόρρες δεν είναι στην παλιά του κατάσταση, ΑΛΛΑ δεν είναι για τα μπάζα, εγώ τουλάχιστον τον θεωρώ καλό επιθετικό ακόμη. Τώρα για το αν φταίει το σχήμα, γνώμη σου και γνώμη μου και σεβαστή και η δική σου. Μια άποψη λέω. Μερικοί απλά (βλέπε Periergos13), το έχουν απλά πιστέψει. Δηλαδή ρε ψηλέ perierge13 με το που λέω εγώ την γνώμη μου θα τρέξει ο Αμπράμοβιτς και θα κάνει ότι είπα, ή μήπως θα ακούσει εσένα? Για άραξε λίγο....Εγώ δεν σε έβρισα. Άκου εκεί ασυναρτησίες. Για την πλάκα μου γράφω. Και ο φίλτατος blue-is-the-colour το παλικάρι έχει κάποιες αντιρρήσεις τις εκφράζει όμως ευγενικά. Δεν είναι προκλητικός. Πραγματικά πέρα από τον Τόρρες που σίγουρα διαφωνείς που αλλού έχω άδικο ρε φιλαράκι για πες μου δηλ. Κάτσε εσύ με το 4-2-3-1 και χωρίς Λαμπάρντ, μην πάρεις Φελλαινί και περίμενε να έρθει ο Πεπε και ο Φαλκάο (που πολύ αισιοδοξία μας έχει φάει-και εμένα μαζί) και περίμενε μετά να πάρεις πρωτάθλημα..Μια ζωή την πλάτη της Μάντσεστερ θα βλέπουμε έτσι.... Αλλά πες την κακία σου πάλι να γελάσουμε ρε φιλαράκι. Παρακαλώ να περάσει γκαζέτα, δεν βρίζω..
τσελσακιας.
παιδια κρατατε λιγο μικρο καλαθι.για τον γκουαρντιολα δεν ειναι σιγουρο,το ξερω ειμαστε φαβορι να τον παρουμε και τον παω πολυ αλλα υπαρχουν και αλλες ομαδες που τον θελουν.το ιδιο ισχηει και για τον φαλκαο αλλα γι αυτον ειναι πιο σιγουρο.για τον τορρες το εχω πει πολλες φορες....δεν φταιει το σηστιμα ,δεν φταιει η ομαδα,δεν φταιει τιποτα φταιει ο ιδιος ο τορρες. επισης φετος ο στοχος μας ειναι να βγουμε 3αδα(αντε το πολυ 2η).του χρονου κανω μεγαλα,πολυ μεγαλα ονειρα(αν παρουμε φαλκαο και γκουαρντιολα βεβαια) α, και KAF92,και εγω σημπαθω τον τορρες αλλα μην λεμε βλακιες δεν εχει σχεση με αυτον τησ λιβερποολ
chelsea mia zwi
oti na nai ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΑΛΚΑΟ ΚΑΙ Η ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΟΡΡΕΣ ΣΑΝ ΦΟΡ.....
ronron12
η μονη διαφορα του τορρες με το τοτσε ειναι οτι ο τορρες ειναι καλυτερος αθλητης,απο εκει και μετα ειναι απειρες οι στιγμες που απλα καθομαι στο σαλονι και γελαω με την ανικανοτητα του τορρες,ελεος μωρε ο τζιμπουρ ειναι 2 κλασεις πανω
periergos13
Kaf92 πως καταφερες σε ένα σχόλιο να πεις τόσες ασυναρτησίες ρε αδερφε;;;;;πραγματικά δλδ έχω πάθει πλάκα με την περίπτωση σου!!!!!!!!!
kaf92
Έχετε φαγωθεί όλοι με τον Τόρρες. Προφανώς και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση, αλλά εσείς τον έχετε κάνει δεύτερο Τοτσέ! Ίσως να είμαι και ο μόνος που εξακολουθεί να τον συμπαθεί παρόλα τα σκαμπανευάσματά του και να πιστεύει σ' αυτόν. Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση τελειωμένο τον Τόρρες από την Τσέλσι. Το παιδί ξέρει κιλά μπάλα (θα μου πείτε πού πήγαν) και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί η απόδοση του είναι έτσι (χάλια δεν την λες, έχει παίξει και μερικά ωραία ματσάκια). Γιατί να μην αλλάξουμε το ριμάδι το σχήμα, αυτό το ειλικρινά ελεεινό ώρες ώρες 4-2-3-1 σε κάτι πιο επιθετικό, έστω δοκιμαστικά, μπας και σκοράρει και ο Τόρρες που το έχετε φάει το παλικάρι. Ένα 4-4-2 σε ρόμβο με Μπα-Τόρρες επίθεση γιατί δεν δοκιμάζετε εκεί στο Λονδίνο? Εν το μεταξύ περνάνε οι μέρες...Πάρτε εκεί κανέναν Μουτίνιο-Φελλαινί για κέντρο γιατί με Λαμπάρντ το πεδίο είναι χλωμό, κινηθείτε για κανέναν αριστερό μπακ γιατί Δυστυχώς τα ψωμιά του Κόουλ τα βλέπω λίγα (Κοεντράο η Ντινιέ κατά προτίμηση) και αφήστε τα δεξιά μπακ με Ουάλας και βλακείες. Και Φαλκάο με έναν σεντερμπακ το καλοκαίρι (Τον Λουίζ τον πήγαν κέντρο). Έχω όραμα να δω από το καλοκαίρι ένα σχήμα 4-1-2-1-2 (διαμάντι) με Φελλαινί κέντρο-Ματαζάρ πλάγια-Όσκαρ 10άρι και Φαλκάο δεξιά και Τόρρες αριστερά στην κορυφή και Μπα αλλαγή, αλλά όνειρα θερινής νυκτός... Άλλωστε αν έρθει ο Πεπ το καλοκαίρι (είναι μια καλή προοπτική) πιστεύω ότι μπορεί να δουλέψει καλά με τον Τόρρες (τον ήθελε όταν ήταν στην Μπάρτσα αν δεν κάνω λάθος). Μεγαλύτερο λάθος δεν ήταν ο Τόρρες αλλά η φυγή του ΝτιΜαττέο! Λουστήτε τα τώρα! Ταβερνιάρη θέλαμε, τον πήραμε και την πάθαμε. Από -4 πήγαμε σε -10 (αν τα λέω καλά). Τέλος φίλε Χρήστος_56, ο Καβάνι είναι ωραίος παίκτης και πιο κοντά στον Ντρογκμπά σε σωματότυπο και ύψος. Αλλά όταν θες τακα-τούκα (πως το λένε αυτό το ντρίμπλινγκ της Μπάρτσα) και ειδικά με Πεπ θες κοντούς και γρήγορους παίκτες, οπότε πιο ταιριαστός ο Φαλκάο. Όχι πως με χαλάει ο Καβάνι. Φιλικά, να περάσει παρακαλώ.