Δοκιμάζει Ομπέντ η Παναχαϊκή

Τον 21χρονο αμυντικό χαφ από την Νιγηρία Ρεμά Ομπέντ θα περάσει από το... μικροσκόπιό του ο τεχνικός της Παναχαϊκής Γιώργος Κούτσης και σε περίπτωση που μείνει ικανοποιημένος θα προχωρήσει στην απόκτησή του.
Ο παίκτης έχει γεννηθεί στην Αγγλία και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από μικρός, το 2004 συγκεκριμένα, στις ακαδημίες της Άρσεναλ. Σε αυτές αγωνιζόταν μέχρι και το 2010, ενώ το 2006 απέρριψε πρόταση συμμετοχής του στην Εθνική Παίδων Αγγλίας προκειμένου να αγωνιστεί στο μέλλον με την φανέλα της Νιγηρίας.
Ο παίκτης το 2012 πήγε στην Σιγκαπούρη, για λογαριασμό της Γκέιγκανγκ, με την οποία είχε 10 συμμετοχές με ένα τέρμα στο ενεργητικό του. Πριν από λίγες ημέρες πέρασε από τον Εθνικό Γαζώρου για να δοκιμαστεί όμως τελικά δεν αποκτήθηκε από τους Σερραίους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.