Θέλει Πλετίκοσα ο Ιβάν

Θέλει Πλετίκοσα ο Ιβάν

Gazzetta team
Θέλει Πλετίκοσα ο Ιβάν

bet365

Ο τραυματισμός του Χακόμπο αναγκάζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κινούνται για την απόκτηση τερματοφύλακα, με το όνομα του Πλετίκοσα να «παίζει» δυνατά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» στον ΠΑΟΚ ρίχνουν μεγάλη σημασία στην απόκτηση τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Χακόμπο και μάλιστα θέλουν να φέρουν στην Τούμπα ένα δυνατό όνομα.

Έτσι, λοιπόν, ο Πλετίκοσα που ανήκει στην Ροστόφ μέχρι το καλοκαίρι συγκεντρώνει όλα όσα θέλουν στον «Δικέφαλο» και είναι επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να τον ντύσει μετα χρώματα του ΠΑΟΚ, ενώ ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ θα προσπαθήσει μέσω των επαφών του και των γνωριμιών που έχει στη Ρωσία να κλείσει το deal.

Πάντως, εκτός από τον διεθνή Κροάτη τερματοφύλακα το όνομα του Διονύση Χιώτη πάντα «παίζει» για τα δοκάρια του ΠΑΟΚ τη στιγμή που υπάρχουν διάφορα σενάρια και για τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα