Λύτρωση στο 90' στην Λιβαδειά

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Λύτρωση στο 90' στην Λιβαδειά

bet365

Σε ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι, ο Λεβαδειακός επικράτησε της Κέρκυρας 2-1, με τέρμα του Ρομέου στο 90'. Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες.

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε στην Λιβαδειά, με τις δύο ομάδες να μην κλείνονται και να κυνηγούν ένα τέρμα που θα τους δώσει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει γρήγορος ρυθμός, και αρκετές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να πιέζουν και τους Φαίακες να απειλούν με μπροστάρη τον εκπληκτικό σήμερα Λεόν.

Οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να μετουσιώσουν μία από τις φάσεις που δημιούργησαν, όταν στο 11' οι παίκτες του Παράσχου με εκπληκτική ανάπτυξη κατάφεραν να βρεθούν στην αντεπίθεση, με τον Ακόστα να βγάζει μία... μαγική μπαλιά στον κενό χώρο, τον Βασιλείου να εκμεταλλεύεταιτην ταχύτητά του για να βγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αναστασόπουλου.

Μάλιστα, παρά το τέρμα που πέτυχαν οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, με σκοπό να πετύχουν ένα ακόμα τέρμα πριν οι αντίπαλοι βρουν και πάλι τα πατήματά τους και να τελειώσουν έτσι από νωρίς την υπόθεση πρόκριση. Αυτό όμως τους γύρισε... μπούμερανγκ, καθώς η Κέρκυρα βρήκε χώρους και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Ήταν το 30ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Ζουμπουλάκης έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και πάσαρε στον Λεόν. Αυτός με κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Τσοκάνη, το σουτ του αρχικά απέκρουσε ο Αναστασόπουλος, όμως στην επαναφορά ο Σιμώσης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

 

Η συνέχεια ανήκει διακομματικά στον Λεβαδειακό, ο οποίος πίεσε πολύ, κυνήγησε να πετύχει τουλάχιστον άλλο ένα γκολ και να πάρει την νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Παρόλα αυτά οι Βοιωτοί βρήκαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Αναστασόπουλο, που απέδειξε για ακόμα μία φορά πως δεν είναι τυχαία από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της σεζόν.

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ των φιλοξενούμενων, με τον Μάντζιο να έχει γυρίσει το σύστημα σε... φουλ άμυνα περνώντας τον Ηλιάδη στην θέση του Λεόν, σε μία προσπάθεια να κρατήσει το αρκετά βολικό 1-1. Και εκεί που όλα έδειχναν πως τα κατάφερε, λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, μία σύγχυση στην άμυνα της Κέρκυρας έδωσε την ευκαιρία στον Ρομέου να γίνει ο ήρωας για την ομάδα του και να χαρίσει στον Λεβαδειακό μία πολύτιμη νίκη.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα θα βρεθεί στην καρδιά της άμυνας των Φαιάκων, με τον Κόρμπο να σουτάρει και τον Αναστασόπουλο να πραγματοποιεί ακόμα μία φανταστική απόκρουση. Η μπάλα όμως δεν θα φύγει μακριά και έτσι ο Ρομέου, η χρυσή αλλαγή του Παράσχου με προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, χαρίζοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του.

Λεβαδειακός(Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Νικολακάκης (71' Μουλόπουλος), Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Ρομέου, Ροτζέριο (62' Κόρμπος), Πόι, Ακόστα, Βασιλείου (69' Μίλιεβιτς).

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Πετρούσης, Τσοκάνης, Μπουκουβάλας, Γκέσιος, Σίμωσης, Γιάντσης, Σταμόγιαννης, Λεόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα