Έτοιμος ο Κάρολ

Έτοιμος ο Κάρολ

Μάκης Σταθάτος
Έτοιμος ο Κάρολ

bet365

Στις προπονήσεις επέστρεψαν μετά το ρεπό της Δευτέρας οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Κάρολ να συμμετέχει κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του. Προφυλάχθηκε ο Ιμπαγάσα.

Οι «ερυθρόλευκοι» το πρωί της Τρίτης (22/1) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την αναμέτρηση εκτός έδρας που ακολουθεί το Σάββατο απέναντι στο Πανθρακικό.

Αποθεραπεία έκαναν όσοι παίκτες του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τεχνικής, κατοχής της μπάλας και πρέσινγκ. Στο τέλος έγινε και δίτερμα, σε πολύ μικρό χώρο, με τρεις επαφές, γρήγορη ανάπτυξη και άμεσα τελειώματα φάσεων.

Κανονικά προπονήθηκε ο Ρόι Κάρολ, ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ συνέχισε τη θεραπεία. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, λόγω ενός χτυπήματος που είχε δεχθεί στο ματς με τον ΠΑΣ, ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα, προκειμένου να προφυλαχθεί και να μην του δημιουργηθεί πρόβλημα τραυματισμού. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30 το πρωί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα