Θεραπεία ο Γιάγκο

Ο Πορτογάλος αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρεί και την Τρίτη βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο για να ακολουθήσει θεραπεία. Επίσης, το σημερινό πρόγραμμα δεν ακολούθησε ο Ηλίας Μακρυωνίτης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο.
Ο Λίνεν έκανε και δίτερμα στα Σπάτα. Στις δύο ενδεκάδες βρέθηκαν παίκτες που δεν έπαιξαν είτε καθόλου, είτε λίγο στο ματς με τον Άρη, παίκτες που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες φέτος, αλλά και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.
Από τη μία ομάδα ήταν οι: Αραμπατζής, Αγτζίδης (υπό δοκιμήν παίκτης που πήγε σήμερα στα Σπάτα και δεν ενθουσίασε, έπαιξε ως αριστερό μπακ), Αργυρίου, Αγκιρίμπα, Τσαμουρλίδης, Δημγκιόκας, Κοτσαρίδης, Νικολιάς, Τσεβάς, Κατσικοκέρης, Τσίτας. Και από την άλλη οι: Μοσχονάς, Τσουκαλάς, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Ντούμπερετ, Φέτσης, Κουρέλλας, Σταματής, Καραλής, Φουρτάδο, Παυλής.
Νικήτρια ήταν η δεύτερη ομάδα με 5-1. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Παυλής, Φουρτάδο (δύο), Kαραλής και Φέτση, ενώ το γκολ των ηττημένων πέτυχε ο Τσίτας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.