Υπέγραψε και έρχεται ο Τάτος

Και με την βούλα είναι παίκτης του Άρη ο Ανδρέας Τάτος και σε λίγες ώρες αναμένεται να έρθει Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί με την υπόλοιποι ομάδα. Ο Τάτος θα πάρει ως το τέλος της σεζόν 60.000 ευρώ ενώ στο συμβόλαιό του θα μπει και μπόνους 5.000 ευρώ για την παραμονή στη Σούπερ λίγκα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου. Ο 23χρονος διεθνής μέσος πριν από λίγη ώρα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους διοικούντες στην ΠΑΕ Άρης και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 με υποσχετική από τον Ολυμπιακό.
Ο Ανδρέας Τάτος γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1989 στη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου. Έχει ύψος 1.74 και βάρος 71 κιλά.
Πρώτος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στην Δ’ Εθνική (2004-2005). Την επόμενη σεζόν μεταπήδησε στην Παναχαϊκή (2 συμμετοχές), ενώ τον Ιανουάριο του 2007 πήγε στο Χαϊδάρι (39 συμμετοχές και 3 γκολ).
Το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Αθηνών. Στην ομάδα του Περιστερίου αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2011 (62 συμμετοχές και 1 γκολ). Η πολύ καλή του παρουσία άνοιξε τον δρόμο για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Όμως επέστρεψε ξανά στον Ατρόμητο με την μορφή δανεισμού από την ομάδα του Πειραιά. Την προηγούμενη σεζόν είχε 31 συμμετοχές και 3 γκολ.
Το περασμένο καλοκαίρι γύρισε στον Ολυμπιακό και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει μια συμμετοχή σε παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης (αγωνίστηκε 68 λεπτά).
Τον Αύγουστο του 2011 κλήθηκε στην εθνική ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος, ενώ δύο φορές αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος από την διοργανώτρια αρχή.
Ο Ανδρέας Τάτος αναμένεται σήμερα αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Αύριο το πρωί θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και θα τεθεί στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ».
Σε απόδοση 2.60 στην sportingbet η νίκη του Άρη στην Κέρκυρα
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
JELLO BIAFRA130234
ΑΝΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΗ ΜΟΥ ΓΕΡΑ!!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ???? ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΒΗΣΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ??? ΒΑΜΟΣ ΚΑΜΠΕΟΝ!!!!
Sigamidoso K. Afimi
μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι παοκτσήδες που με τον παο μόνο φανέλες που δεν αντάλλαξαν...
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ
ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ! ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΝΘΟ! ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ .....
Μόνο με μούφα πέναλτι με κερδάς
γουσταρω τα σχολια απο κατω αχ και βαχ και οδυρμοι στο φουλ!!! ας γραψει και κανενας ηρακλειδεας να συμπληρωθει το καρε!!!
gior gior
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ!
Mak347370
Ο Τάτος προτίμησε το Βαγγέλης Μαρινάκης της Θεσσαλονίκης από το Γεντί Κουλέ του Ηρακλείου.... Η πλάκα είναι ότι ακόμα και με τη βοήθεια του γαύρου δεν είναι σίγουρη η σωτηρία. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή....
HETEO
ΑΡΜΑ.....
Γκοντσαρεβα
Επιτελους...για να περνει σειρα και ο Ντεταρι!
nikos sem
Να μας ζήσει ο δορυφόρος Άρης!!!!!!