Ούτε με Παναθηναϊκό ο Μάντζιος

Μάκης Σταθάτος
Ούτε με Παναθηναϊκό ο Μάντζιος

bet365

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Ατρομήτου καθώς ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η μπλε κάρτα του δεν ήρθε ακόμα και η λύση θα δοθεί από τη FIFA.

Η Μπακού στην οποία αγωνιζόταν ο 29χρονος επιθετικός δεν συναίνεσε στον συμβιβασμό με αποτέλεσμα να μην στείλει την κάρτα του παίκτη που αυτόματα θα του δώσει το δικαίωμα συμμετοχή με τους Περιστεριώτες.

Έτσι ο Ατρόμητος θα καταφύγει στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να δικαιωθεί. Ο Μάντζιος ισχυρίζεται πως η Μπακού του οφείλει χρήματα και η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν ότι ο Έλληνας άσος πρέπει να επιστρέψει κάποια από αυτά που έχει πάρει.

Το θέμα αναμένεται να λυθεί από τα αρμόδια όργανα της FIFA, ωστόσο στον Ατρόμητο βλέπουν ότι για ένα ακόμα ματς δεν θα έχουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα στη διάθεσή τους και μάλιστα, στο κυριακάτικο ματς του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα