«Τελειώνει αύριο του Μπαλοτέλι»

Gazzetta team
«Τελειώνει αύριο του Μπαλοτέλι»
Την αποχώρηση του Μάριο Μπαλοτέλι με προορισμό την Μίλαν προανήγγειλε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι με την ΚΠΡ.

Μία ανάσα από το «διαζύγιο» με τους πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκεται ο Ιταλός επιθετικός, που όπως όλα δείχνουν θα... επαναπατριστεί. Η επιστροφή του στο ιταλικό πρωτάθλημα θα γίνει για χάρη της μισητής συμπολίτισσας της πρώην ομάδα του (Ίντερ) και όπως ανέφερε ο Μαντσίνι, το μόνο που απομένει για να ντυθεί στα ροσονέρι ο Μπαλοτέλι, είναι να περάσει από ιατρικά.

«Οι δύο ομάδες είναι σε επαφές και μάλλον αύριο θα κλείσει. Ο Μάριο πρέπει να περάσει ιατρικά, είμαστε πολύ λυπημένοι», είπε αρχικά ο τεχνικός των «πολιτών» και πρόσθεσε σχετικά με το μέλλον του νεαρού φορ:

«Αγαπάμε τον Μάριο αλλά έχει μία ευκαιρία να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα και να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Μίλαν. Ελπίζω ότι θα αποδείξει ότι είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο γιατί πιστεύω ότι αν δουλέψει σωστά και συνεχίσει να βελτιώνεται, μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη».

Όσο για το ενδεχόμενο να καλύψει το κενό του Μπαλοτέλι η Σίτι: «Δεν νομίζω γιατί μας μένουν δύο μέρες και είναι δύσκολο να βρούμε κάποιον. Αυτή την στιγμή νομίζω ότι δεν μπορούμε».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα