«Δήλωσε άλλη κορτιζόνη ο Ρόκας»!

Gazzetta team
«Δήλωσε άλλη κορτιζόνη ο Ρόκας»!

bet365

Ο Xρήστος Δάρρας υποστήριξε πως το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Στάθη Ρόκα, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, ίσως οφείλεται στο ότι δηλώθηκε λάθος κορτιζόνη.

Μία διαφορετική διάσταση σε ό,τι αφορά τον άσο του Πανιωνίου δίνει ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ των Νεορμυρνιωτών, με δηλώσεις του στον «Sentra 103,3». Ο Ρόκας φάνηκε σε έλεγχο που του έγινε μετά το παιχνίδι με την Βέροια να έχει κάνει αυξημένη χρήση κορτιζόνης, η οποία όμως δεν δηλώθηκε κι έτσι ο παίκτης κινδυνεύει με τιμωρία.

Όπως δήλωσε πάντως ο Χρήστος Δάρρας: «Εγώ δεν ήμουν στη διαδικασία ελέγχου, ο παίκτης κάνει τη δήλωση, ο ποδοσφαιριστής, ίσως δεν ήξερε και δήλωσε άλλη κορτιζόνη από αυτή που κάναμε».

Συνεχίζοντας είπε ότι: «Πρώτα από όλα θα πρέπει να πούμε ότι δεν βρέθηκε απαγορευμένη ουσία, κάποια αναβολική ουσία. Η κορτιζόνη δίδεται σε αθλητές για θεραπευτικούς λόγους σε οξείες καταστάσεις, δεν παρέχεται για βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και στην περίπτωση του παίκτη, δόθηκε λόγω προβλήματος οξείας ισχιαλγίας».

Όσο για το τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Ρόκας δεν πρόκειται να κινδυνεύσει με τιμωρία: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα υπάρξει αθώωση, δεν είναι αναβολική ουσία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα