Σάββας: «Το ματς ήταν για 5-0»

Δημήτρης Τομαράς
Σάββας: «Το ματς ήταν για 5-0»

bet365

Με σκορ 5-0 υπέρ της ομάδας του Ολυμπιακού θα έπρεπε να είχε λήξει ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με την γνώμη του Σάββα Θεοδωρίδη.

Σάββας Θεοδωρίδης: «Είμαστε ικανοποιημένοι για την εμφάνιση μας. Σήμερα έπαιζαν οι δύο πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος σε ένα γήπεδο με πολλές αντιξοότητες. Κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι και νομίζω ότι κάναμε την καλύτερη εμφάνισή μας.

Το σκορ μας αδικεί. Νομίζω ένα 5-0 θα ήταν το πιο σωστό. Έχουμε έναν καινούριο προπονητή που είναι λίγες μέρες στην ομάδα. Παρουσίασε ένα καλό αποτέλεσμα.

Εργαζόμαστε πολύ σκληρά και βλέπουμε ότι παίξαμε πολλά νέα παιδιά σήμερα. Θα αγωνιστούμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια. Αφήνουμε τώρα αυτό το ματς και σκεφτόμαστε τα επόμενα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα