Οι παρουσίες και η επιθετική λειτουργία...

Οι παρουσίες και η επιθετική λειτουργία...

Δημήτρης Τομαράς
Οι παρουσίες και η επιθετική λειτουργία...

bet365

Ο Γιάννης Βρέντζος μαζί με τον Χουάνχο Λορένθο παρακολούθησαν από κοντά την προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού στην Ισπανία. Δούλεψε πάνω σε τακτική και επιθετική λειτουργία ο Μίτσελ.

Στο γήπεδο οι Βρέντζος και Λορένθο

Οι κ.κ. Βρέντζος, Λορένθο και Παύλου έδωσαν το παρών στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο Ciutat de Valencia. Υπό τα βλέμματά τους οι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν για τελευταία φορά πριν το ματς με την Λεβάντε. Στην προπόνηση πέραν των όσων σας μεταφέραμε πριν υπήρχε πολλή τακτική και δουλειά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Μίτσελ ανέλυσε στους παίκτες του τα τελευταία πλάνα πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Η επίθεση, τα τελειώματα και οι λευκές εμφανίσεις

Κύριος άξονας δουλειάς του ήταν εκείνος της επιθετικής λειτουργίας. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν πολύ με την μπάλα, κάνοντας ασκήσεις τακτικής και γρήγορης εναλλαγής του παιχνιδιού. Έκαναν παράλληλα και τελειώματα φάσεων, μπροστά από δύο εστίες. Οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ στις σωστές του αντιδράσεις, απέναντι στο στιλ παιχνιδιού της Λεβάντε.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Εκεί ο Μίτσελ έδινε τις απαιτούμενες οδηγίες και ξεκαθάριζε τα «θέλω» του προς τους παίκτες στην ανάπτυξη, την επιθετική λειτουργία αλλά και στην άμυνα. Παρενέβαινε μόνο όταν χρειαζόταν και ενώ την ίδια ώρα επέτρεπε στους ερυθρόλευκους να ξεδιπλώσουν στο χορτάρι όλα όσα δουλεύουν αυτές τις ημέρες. Τέλος ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με λευκές εμφανίσεις στο ματς με την Λεβάντε. Εκτός των άλλων οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανάρτησαν στην επίσημη σελίδα τους βίντεο με πλάνα από την προπόνηση. Το συγκεκριμένο βίντεο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα