Βαρούχας για Βιτόλο και... καθυστερήσεις!

Ήταν πέναλτι του Βιτόλο; Έπρεπε να αποβληθεί ο Ισπανός; Κράτησε σωστά τις καθυστερήσεις ο Στυλιάρας στο «Bικελίδης»; O Παναγιώτης Βαρούχας δίνει τις απαντήσεις!
Ο γνωστός καθηγητής διαιτησίας πήρε θέση για τις επίμαχες φάσεις στο Άρης-Παναθηναϊκός και στάθηκε στο πέναλτι του Βιτόλο, αλλά και στις καθυστερήσεις που κράτησε ο Στυλιάρας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αλβαρο, Aρης: Ξεκίνησε επιθετικός, είναι «μαχητής» εντός και εκτός γηπέδου και ο Αρης θα πάρει ένα λάτρη της φωτογραφίας (vids)
- Stoiximan Super League: Οι υποψηφιότητες για Player Of the Season και Best Goal (vid)
- Άρης: Κλείδωσαν οι ημερομηνίες της προετοιμασίας για τους «κιτρίνους», φιλικό με Ανόρθωση στις 17 Ιουλίου