«Η Μίλαν προσγείωσε τους... Αρειανούς!»

Θάνος Σαρρής
«Η Μίλαν προσγείωσε τους... Αρειανούς!»

bet365

Ο ιταλικός Τύπος στέκεται στην συχνή αναφορά της Μπαρτσελόνα ως ομάδα από άλλο πλανήτη και την... επιστροφή τους στη γη από τους Ροσονέρι. Κακή εμφάνιση και διαιτητής στο επίκεντρο από τους Ισπανούς.

Παρότι στο πρώτο γκολ των Ροσονέρι υπάρχει χέρι, ο Ισπανικός Τύπος δεν προσπαθεί να καμουφλάρει πίσω από αυτό την αδυναμία της Μπαρτσελόνα να κάνει το παιχνίδι της στο Καμπ Νόου. Αναφέρονται μεν στο διαιτητικό λάθος, αλλά δεν στέκονται εκεί. «Χωρίς δικαιολογίες, αναφέρει με μεγάλα κίτρινα γράμματα η καταλανική Sport, ενώ από πάνω τονίζει: «Ο διαιτητής έκανε δώρο ένα γκολ στη Μίλαν, αλλά η Μπαρτσα ήταν κακή».

«Ρεβάνς επαναφοράς. Η χειρότερη Μπαρτσελόνα, σούταρε μόλις μία φορά στα δοκάρια και από εκεί και πέρα ήταν μακριά από την περιοχή. Ο Χειρότερος διαιτητής. Τα χέρια του Σαπάτα στο πρώτο γκολ των Ιταλών ήταν πεντακάθαρα», προσθέτει. Η έτερη καταλανική, El Mundo Deportivo ασχολείται περισσότερο με τη ρεβάνς.«Καμπ Νόου, Τρίτη 12 Μαρτίου, 20.45. Ηρωική πράξη», τονίζει, έχοντας τον Πουγιόλ στο πρωτοσέλιδο να φωνάζει στους συμπαίκτες του.
«Η Μπάρτσα υπέστη μία μεγάλη ήττα και χρειάζεται όλη της τη μαγεία για να περάσει στα προημιτελικά. Ένα γκολ στο οποίο προηγήθηκε χέρι σταμάτησε του αθουλγράνα», γράφει χαρακτηριστικά. Με το θέμα της Μπάρτσα ασχολείται φυσικά και η μαδριλένικη Marca, που έχει τον Πουγιόλ σε μία... αστεία φωτογραφία με γάζα στο κεφάλι του και αναφέρει: «Αυτό δεν είναι Μπάρτσα».
Από την πλευρά τους, οι Ιταλοί ζουν... το όνειρό τους! «Το Μιλάνο σε όνειρο», γράφει η Gazzetta dello Sport και προσθέτει: Θρίαμβος στο Σαν Σίρο, 2-0 την Μπαρτσελόνα με τον Μπόατενγκ και τον Μουντάρι. Tρομερή σταθερότητα απέναντι στην κατοχή από τον Αλέγκρι, ο οποίος παρέδωσε μάθημα και προσγείωσε τους Αρειανούς στη γη, με τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι πιο κοντά».
Η corriere dello Sport τονίζει: «Μίλαν. Οι Αρειανοί είναι δικοί τους! Φανταστική εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ από τους Ροσονέρι. Η μεγάλη Μπάρτσα υποτάχθηκε και νικήθηκε». «Η Μίλαν 2-0 την Μπάρτσα. Εκπληκτικοί!», τονίζει η Tuttosport.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα