Πιο κοντά σε Σαλίνο!

Πιο κοντά σε Σαλίνο!

Δημήτρης Τομαράς
Πιο κοντά σε Σαλίνο!

bet365

Κοντά σε συμφωνία με τον Σαλίνο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μιας και οι επαφές είναι σε καλό δρόμο. Προτάθηκε ο Ίβανσιτς, διαψεύδονται τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες!

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα του Λεάντρο Σαλίνο και όλα δείχνουν πως ο δεξιός μπακ της Μπράγκα θα ντυθεί το καλοκαίρι στα ερυθρόλευκα. Το gazzetta.gr σας είχε γράψει για την περίπτωση του Σλαίνο και την... συμφωνία, ενώ από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνεται το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει για το deal.

Παράλληλα, ο Αντρέας Ίβανσιτς έχει προταθεί στους Πειραιώτες, η περίπτωση του αρέσει και το γεγονός πως ο ίδιος δεν έχει δεχθεί ακόμα πρόταση ανανέωσης ενισχύει το θέμα. Ο Αυστριακός πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν, σε 22 ματς έχει 5 τέρματα και τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν αρκετά στην ομάδα του Μίτσελ.

Το βλέμμα είναι στραμμένο και στον γκολκίπερ, με αρκετές λύσεις που εξετάζονται, ωστόσο από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν πως στην λίστα βρίσκεται και ο Γιάροσλαβ Ντρόμπνι! Υπάρχουν βέβαια και άλλα ονόματα όπως αυτό του Φούλοπ. Αξίζει να σημειωθεί, πως πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη έκαναν λόγο πως άρεσε και ο γκολκίπερ του Άρη, Διούδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα