«Κατασκηνώνει» στην Χαλκηδόνα η Παναχαϊκή

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
«Κατασκηνώνει» στην Χαλκηδόνα η Παναχαϊκή

bet365

Σχεδόν μία εβδομάδα θα παραμείνει στην Χαλκηδόνα η αποστολή της Παναχαϊκής, καθώς αύριο αγωνίζεται κόντρα στον Ηρακλή και την Κυριακή στην Καβάλα.

Καθ' οδόν για τον Βορρά βρίσκεται η αποστολή της Παναχαϊκής, προκειμένου να αντιμετωπίσει αύριο στο Καυτατζόγλειο τον Ηρακλή.

Μάλιστα, οι Πατρινοί θα δεν θα επιστρέψουν στην βάση τους, μιας και την Κυριακή θα φιλοξενηθούν στην Καβάλα από την τοπική ομάδα.

Έτσι, η ομάδα θα παραμείνει στην Χαλκηδόνα, όπου θα κάνει και την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι. Οι συνθήκες αναμένεται να είναι καλύτερες άλλωστε σε σχέση με την Πάτρα, αφού το γήπεδο θα έχει κανονικό χόρτο και όχι πλαστικό.

Στην Πάτρα έμεινε ο Τέλλος, αφού ο έμπειρος αμυντικός είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι Γεωργίου, Κωνσταντινίδης και Πέττα.

 

Οι 19 εκλεκτοί του Κούτση είναι οι: Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Γ. Κοιλιάρας, Βοσκόπουλος, Φατιόν, Δ. Κοιλιαρας, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης, Παμπόε, Ρεκλείτης, Γκούρτσας, Ν΄ Τζιοντό, Πίτκας, Κοκκίνης Βάντερσον, Σαλαμαστράκης, Μπαξεβάνος και Περειρα

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα