Με Λίμα ο Πανιώνιος

Νίκος Τσιώκος
Με Λίμα ο Πανιώνιος

bet365

Με τον Νόνι Λίμα, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις, διεξήχθη η σημερινή του Πανιωνίου, με τον βοηθό προπονητή να δίνει τις οδηγίες του σε κάποιες ασκήσεις τεχνικής και στα τελειώματα φάσεων.

Στις προπονήσεις του Πανιωνίου, έπειτα από ένα μήνα απουσίας επέστρεψε σήμερα ο Νόνι Λίμα, με τον βοηθό του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου να δίνει τις οδηγίες του σε αρκετές ασκήσεις τεχνικής και σε τελειώματα φάσεων. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων» ευχαρίστησε άπαντες για τη στήριξή τους και αναφέρθηκε στα εναπομείναντα παιχνίδια.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος, τους προπονητές, τους παίκτες, τους υπαλλήλους και όλο τον φίλαθλο κόσμο για την συμπαράστασή τους, σε αυτή τη δύσκολη προσωπική μου στιγμή. Εχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια, όπου πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πετύχει τον στόχο της και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει», ήταν τα λόγια του. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε ακόμη ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Από τη μεριά τους, οι Ρόκας και Αυλωνίτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, με τον πρώτο να ακολουθεί και θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Ωστόσο, αμφότεροι είναι ούτως ή άλλως εκτός για το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, όπως και ο Σάμαρης. Τέλος, η προετοιμασία του Ιστορικού θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι με προπόνηση στο Κορωπί, με το πέρας της οποίας ο Παναγόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα «πετάξει» για τη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα