Τους τρόμαξε ο Αγκάνθο

Απόστολος Παγώνης
Τους τρόμαξε ο Αγκάνθο

bet365

Μια πτώση του Αγκάνθο στο έδαφος ήταν ικανή να τρομάξει τους πάντες στον Άρης. Δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα ο Πουλίδο, Ο Ηρακλής δίπλα στον Παπαζαχαρία, αλλά και ο Οικονομόπουλος στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Παπαστεριανό.

Λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης στο «Κλ. Βικελίδης», ο Ισπανός επιθετικός έπεσε στο έδαφος μη μπορώντας να πατήσει το πόδι του. Το ιατρικό επιτελείο αμέσως έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το οικογενειακό δίτερμα χωρίς τον Αγκάνθο. Ο Ισπανός επιθετικός στη συνέχεια κατάφερε να πατήσει το πόδι του να νιώσει ενοχλήσεις συμμετέχοντας και στην προπόνηση.

Η νίκη του Αρη στα Γιάννινα πληρώνει 3.40 στη vistabet

Με δεδομένη την απουσία του Πουλίδο ο τεχνικός του Άρη δοκίμασε διάφορα σχήματα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Διούδης, δεξιά ο Ζαραδούκας και αριστερά ο Καζναφέρης. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παπαζαχαρίας και Ηρακλής. Αμυντικά χαφ οι Παπαστεριανός και Οικονομόπουλο, στις πτέρυγες ο Γιαννιώτας (δεξιά), με τον Διαμαντάκο (αριστερά). Στον άξονα ο Τριανταφυλλάκος και προωθημένος ο Αγκάνθο παρότι δοκιμάστηκε και ο Αγγελούδης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα