Όσο ζει, ελπίζει η Κορούνια

Πολύ... σκληρή για να πεθάνει αποδείχτηκε η ομάδα του Φερνάντο Βάσκεθ, που έδειξε τεράστιο πάθος, εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες και ήταν η μεγάλη νικήτρια στο εξάποντο παιχνίδι με τη Θέλτα. Ο Ρίκι έβαλε μόλις από το 9' σε θέση οδηγού την ομάδα του, ενώ ένα τέταρτο αργότερα ο κορυφαίος παίκτης του συλλόγου του Βίγκο, Ιάγο Άθπαθ, αποδείχτηκε μοιραίος για την ομάδα του. Ένα σκληρό φάουλ επάνω στον Μαρσένα, ήταν η αιτία για να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα μόλις στο 27 και να ανοίξει... διάπλατα το δρόμο για την κατάκτηση των τριών βαθμών από τους Γαλιθιάνους.
Το ματς πάντως έπρεπε να φτάσει στο 64' για να «κλειδώσει» με ένα δεύτερο γκολ το τρίποντο ο Σίλβιο, ενώ δεν πέρασε περισσότερο από ένα τετάρτο για να πετύχει και τρίτο γκολ η Κορούνια με τον Σαλομάο. Έπειτα από ένα λεπτό ο Παρκ απλά μείωσε για τη Θέλτα που παρέμεινε εντός της ζώνης του υποβιβασμού και στο -3 από τη Θέλτα, βλέποντας παράλληλα την αντίπαλό της να την πλησιάζει στους τρεις βαθμούς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.