Για πες αλεύρι, ο εισαγγελέας σε γυρεύει!

Για πες αλεύρι, ο εισαγγελέας σε γυρεύει!

Gazzetta team
Για πες αλεύρι, ο εισαγγελέας σε γυρεύει!

bet365

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης γράφει στον «Kαλό, Κακό κι Άσχετο» για την αυτεπάγγελτη δίωξη που απειλεί τον Κατίδη και τη δικαίωση Λίνεν για τις κόντρες με το νεαρό ποδοσφαιριστή.

Αυτός ο νεαρούλης, όψιμος σταρ των ελληνικών γηπέδων, για τον οποίο πολλοί απορούσαν το καλοκαίρι, πώς και γιατί τον άφησε ο Άρης να φύγει και να κατηφορίσει στην Αθήνα και την ΑΕΚ, παρά το ταλέντο και τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα, ο ίδιος αυτός "μαγκάκος" που έχει γίνει ο μπελάς του Λίνεν με τη συμπεριφορά του όπως διαβάζουμε συχνά στο προπονητικό ρεπορτάζ της Ένωσης, ονόματι Γιώργος Κατίδης, φρόντισε να γίνει το μεγάλο θέμα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πολύ καλά, επειδή ήτανε ο MVP του Δικεφάλου στο …ντέρμπι με τη Βέροια, θα σκεφτόταν ο πιο λογικός. Χωρίς βέβαια να έχει υπολογίσει τον …παραλογισμό του χρυσού σκόρερ του ΟΑΚΑ, ο οποίος φαίνεται ότι εν τέλει χρειάζεται κάποιον ή κάποιους να τον συνετίσουν. Πολύπλευρα και πολύμορφα, γιατί ο πρώτος που αδικεί είναι ο ποδοσφαιρικός εαυτός του. Και με αυτή τη …φόρα που έχει πάρει, ίσως να μην απέχει και πολύ από την καταστροφή και των ονείρων του.

Περισσότερα στο www.sportdog.gr

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα