
Λοντίγκιν: «Να φέρω τύχη και να περάσουμε»

Μέρα που θα την θυμάται για όλη του την ζωή η σημερινή για τον Γιούρι Λοντίγκιν. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική ομάδα και ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Βοσνία, τόνισε πως εύχεται η κλήση του να είναι γούρικη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Αρχικά ανέφερε: «Τα συναισθήματα είναι πολύ ευχάριστα. Από την στιγμή που ήρθα τα παιδιά με δέχθηκαν με ευχές και σε ευχάριστο κλίμα. Από εκεί και πέρα, θα έχουμε χρόνο να τους γνωρίσω περισσότερο και να έρθουμε πιο κοντά με τα παιδιά», ανέφερε αρχικά για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του στην Εθνική.
Για το πως είναι η ψυχολογία της ομάδας και αν πιστεύει πως θα φέρει γούρι: «Η ψυχολογία είναι πολύ καλή. Ελπίζω να φέρω τύχη και να περάσει η ομάδα».
Για το αν από το αποτέλεσμα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου: «Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Μακάρι να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρώτη θέση»
Για το αν έχει μιλήσει με τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής: «Δεν έχω προλάβει να μιλήσω πολύ με τα παιδιά. Στην αρχή μου είπαν συγχαρητήρια».
Για την έδρα της Βοσνίας: «Δεν έχουμε το μυαλό μας εκεί. Έχουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι, τι θα μας πει ο προπονητής. Θέλουμε να είμαστε αποκλειστικά συγκεκριμένοι στις οδηγίες του κόουτς και δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.