«Καυτά» παρασκήνια από Βοσνία!

«Καυτά» παρασκήνια από Βοσνία!

Gazzetta team
«Καυτά» παρασκήνια από Βοσνία!

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta.gr καυτά παρασκήνια από το ταξίδι στην Βοσνία, τα παράπονα του Σαλπιγγίδη και την ατάκα παράγοντα για Σάντος: «Πρέπει να τον διώξουμε».

Τίποτα δεν πήγε καλά για την Εθνική μας ομάδα, ακόμα και πριν από το παιχνίδι με την Βοσνία. Γενικότερα το κλίμα ήταν στραβό από την αρχή για να φτάσουμε στην κατάληξη της βραδιάς και το τελικό 3-1 υπέρ των αντιπάλων μας. Για... αρχή η Εθνική έμεινε σε ξενοδοχείο στην Ζένιτσα μην έχοντας την απαιτούμενη ησυχία.

Το ξενοδοχείο αυτό ήταν γεμάτο από Βόσνιους φιλάθλους οι οποίοι δεν έβγαλαν καμία επιθετικότητα απέναντι στην αποστολή μας, όμως από την άλλη δεν ήταν και... ήσυχοι. Ήταν αν μη τι άλλο μία περίεργη εικόνα για την Ελλάδα που συνηθίζει να είναι απομονωμένη πριν από αγώνες ακούει διαρκώς φωνές και φασαρία και να βλέπει τόσο κόσμο να πηγαινοέρχεται.

Ήταν σαν να ήταν εκεί η... έδρα των φανατικών οπαδών της Βοσνίας! Εκτός των άλλων όμως υπήρξαν και παράπονα από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη προς το προεδρείο της ΕΠΟ για την ποινή του με την υπόθεσή του να έχει πάει στην επιτροπή εφέσεων. Ο διεθνής άσος θεωρούσε άδικη την ποινή του. Επίσης ο Κώστας Κατσουράνης ζήτησε κάποιες προσκλήσεις για τον αγώνα, αίτημα που δεν κατέστη εφικτό να ικανοποιηθεί άμεσα λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του γηπέδου.

Κατά την διάρκεια του αγώνα και ειδικότερα μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ στα επίσημα, όπου βρίσκονταν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, ένας πρόεδρος Ένωσης που στηρίζει την διοίκηση και μετέβη στην Ζένιτσα οδικώς γύρισε προς το μέρος που κάθονταν οι κ.κ. Σαρρής, Παπακωνσταντίνου και Πιλάβιος και τους φώναξε αναφερόμενος προφανώς στον Σάντος: «Ε μετά από αυτό πρέπει να τον διώξουμε!».

Στο ημίχρονο στα... πηγαδάκια ακουγόταν διάφορα πικρόχολα σχόλια και ενώ το σκορ ήταν 2-0. Σχόλια του στιλ «στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με την Βοσνία, στο δεύτερο μακάρι να αγωνιστούμε με τον Εργεζοβίνη μήπως έχουμε καλύτερη τύχη». Τέλος το κλίμα ανάμεσα στους παράγοντες δεν ήταν και το καλύτερο αφού κάποιοι έδειχναν την δυσαρέσκειά τους για κάποια πράγματα που γίνονται στην Ομοσπονδία. Για παράδειγμα ο πρώην αντιπρόεδρος, Γιάννης Οικονομίδης, κρατούσε αποστάσεις από τους υπόλοιπους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα