«Στηρίξτε την Εθνική»

«Στηρίξτε την Εθνική»

Δήμος Μπουλούκος
«Στηρίξτε την Εθνική»

bet365

Αισιόδοξος ότι η εθνική ομάδα θα ξεπεράσει την ήττα από τη Βοσνία, εμφανίστηκε ο Oλυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης μιλώντας στο gazzetta.gr και ζήτησε να σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια για την ομάδα.

Ο Ολυμπιονίκης του τζούντο, φανατικός φίλαθλος της εθνικής, παρακολούθησε από την Γεωργία το παιχνίδι του ελληνικού συγκροτήματος και -αν και στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα- φάνηκε σίγουρος για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014. Ο Mr. Ιππόν του παγκοσμίου τζούντο, δήλωσε στο Gazetta.

-Πώς κρίνεις, Ηλία, την απόδοση της εθνικής;
-Μπορεί να μην ήταν αυτή που μας είχαν συνηθίσει, αλλά νομίζω ότι απλά ήταν μια κακή βραδιά. Πάντα υπάρχει η ευκαιρία και η δυνατότητα στον αθλητισμό να ξεπεραστούν άτυχες εμφανίσεις. Για την εθνική, που έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της, στα παιχνίδια που απομένουν, μπορεί να πετύχει σπουδαίες νίκες. Η Βοσνία έπαιξε καλά και εμφανίστηκε ισχυρή-και αυτή όμως μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα και αδυναμίες στους μελλοντικούς αγώνες.
-Πιστεύεις ότι θα "ξαναβρεί" τον εαυτό της και θα διεκδικήσει με αξιώσεις την απευθείας, ή μέσω μπαράζ, πρόκριση στο Μουντιάλ;
-Η εθνική τελικά θα τα καταφέρει, οι Ελληνες παίζουν πάντα με ψυχή και πάθος, παίζουν για την φανέλλα, ποτέ δεν "παρατάνε"τον... πόλεμο, παρά τις δυσκολίες. Ξέρω πολύ καλά ότι, όταν παίζεις με την ελληνική φανέλλα και για την ελληνική φανέλα, τα δίνεις όλα-έτσι κάνουν οι διεθνείς, έτσι κάνω πάντα κι εγώ. Πρέπει πάντα, σαν αθλητές, που αγαπάμε πολύ την ομάδα, όταν πέφτουμε να ξανασηκωνόμαστε.
-Η εθνική δίνει τα τρία τελευταία παιχνίδια, στο δρόμο για το Μουντιάλ εντός έδρας... Θα πας στο Καραϊσκάκη;
-Φυσικά, με μεγάλη χαρά... ολοι οι Ελληνες πρέπει να βρισκόμαστε στο πλευρό της εθνικής, να εμψυχώνουμε να δίνουμε ενέργεια και να βοηθάμε τους παίκτες. Και πολύ περισσότερο μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κατακρίνουμε και να σχολιάζουμε άσχημα, ίσα-ίσα, τότε χρειάζονται την στήριξη μας... μακριά από κριτικές, μακριά από αρνητικά σχόλια.
-Ξεχωρίζεις κάποιον παίκτη... και ποια είναι η γνώμη σου για τον Φερνάντο Σάντος, στον οποίο μάλιστα αναφέρθηκε εγκωμιαστικά ο Ζοζέ Μουρόνιο;
-Το καλό μ΄αυτήν την ομάδα είναι ότι είναι ένα σύνολο, μια δυνατή γροθιά. Δεν ξεχωρίζω παίκτες ή μονάδες-υπάρχει δέσιμο και ενότητα. Και για τον Φερνάντο Σάντος, που μας έχει χαρίσει τόσες και τόσες επιτυχίες, είναι ένας μεγάλος προπονητής και αποτελεί το 50% της ομάδας. Αυτός βοηθά τους παίκτες, αλλά και οι παίκτες βοηθούν αυτόν με τον ίδιο τρόπο.
-Εσύ, ένα αθλητής που έχει τιμήσει τόσες φορές τα ελληνικά χρώματα, τι θα έλεγες στους διεθνείς, αν τους είχες μπροστά σου;
-Να μην επηρεαστούν καθόλου και να σταθούν όπως πάντα δυνατοί. Είναι σπουδαίοι και η πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας τους αξίζει με το παραπάνω!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα