Γενική είσοδος 10 ευρώ με Κέρκυρα

Γενική είσοδος 10 ευρώ με Κέρκυρα

bet365

Με δύο απουσίες συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Κέρκυρα η Βέροια, παιχνίδι στο οποίο όπως ανακοινώθηκε θα υπάρχει γενική είσοδο 10 ευρώ.

Ιδιαίτερα κρίσιμο θεωρείται το παιχνίδι της Βέροιας κόντρα στην Κέρκυρα, καθώς αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία για νίκη που θα κλειδώσει την παραμονή της «Βασίλισσας του Βορρά» στην κατηγορία.

Από την σημερινή προπόνηση της Βέροιας απουσίαζαν και πάλι οι Σνάουτσνερ και Καλί, με τον πρώτο να συνεχίζει την αποθεραπεία του και τον δεύτερο να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της «Βασίλισσας του Βορρά», στο παιχνίδι με τους Φαίακες θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ, προκειμένου να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει ο κόσμος την ομάδα.

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι η γενική είσοδος για το κυριακάτικο ματς με την Κέρκυρα θα είναι 10€. Οι άνεργοι που διαθέτουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ, θα μπορούν επιδεικνύοντάς την να εισέρχονται δωρεάν. Τέλος, ελεύθερη θα είναι η είσοδος στις γυναίκες και στα παιδιά κάτω των 12 ετών.
Επίσης 2500 μαθητικά εισιτήρια διατέθηκαν στα εξής σχολεία:
1ο,2ο,3ο,4ο,5ο,6ο,7ο Γυμνάσια Βέροιας.
Ιδιωτικό Γυμνάσιο και Λύκειο.
Γυμνάσιο και Λύκειο Μακροχωρίου.
Γυμνάσιο Καβασίλων.
Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να ανταποκριθεί και να δώσει το παρών στην πολύ σημαντική αναμέτρηση με την Κέρκυρα, την Κυριακή 31/03 στις 17.15, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα