ΑΕΚ, μόνο εσύ! (vid)

ΑΕΚ, μόνο εσύ! (vid)

bet365

Εμφάνιση δευτέρου ημιχρόνου που δεν έχει κάνει καμία ομάδα στο «Μπερναμπέου» έκανε το 2002 η ΑΕΚ, που είναι η μοναδική που γύρισε ματς με την Ρεάλ από 2-0!

Με αφορμή το 2-0 της Ρεάλ κόντρα στην Γαλατασαράι στο ημίχρονο του πρώτου προημιτελικού του Champions League στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» οι εταιρίες στατιστικών έψαξαν το πότε οι Μερένγκες προηγήθηκαν 2-0 στην ανάπαυλα αγώνα Champions League και στο τέλος δεν κέρδισαν. Αυτό έχει γίνει μόλις μία φορά στην ιστορία και ήταν ελληνικό επίτευγμα!

Η ΑΕΚ στις 22 Οκτωβρίου του 2002 στη φάση των ομίλων είχε βρεθεί να χάνει 2-0 στο ημίχρονο από τους Μερένγκες από τα δύο γκολ του Στιβ ΜακΜάναμαν, πριν ξεκινήσει η μεγάλη ανατροπή. Με την κεφαλιά του Κατσουράνη στο 74' η Ενωση μείωσε σε 2-1 και στο 86' από το κοντινό σουτ του Βάλτερ Σεντένο έγραψε το τελικό 2-2 σφραγίζοντας την ιστορική ανατροπή κόντρα στο μεγαλύτερο κλαμπ του πλανήτη...

Follow: Giorgio_Oddo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα