«Ήταν πέναλτι του Καλτσά»

Απόστολος Παγώνης
«Ήταν πέναλτι του Καλτσά»

bet365

Μπορεί να μην θέλησε να ρίξει τις ευθύνες στον διαιτητή, ωστόσο ο τεχνικός της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης τόνισε πως υπήρξε ανατροπή και πέναλτι στον Καλτσά.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε: «Ξεκινήσαμε πιέζοντας έξω από την αντίπαλη περιοχή και περιορίσαμε την επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία, και αν είχαμε καλύτερη τελική και εκτέλεση, θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κάτω από τα στάνταρ μας, με πολλά αβίαστα λάθη, και ο ΠΑΟΚ έφτασε πολλές φορές να εκτελέσει από μέση απόσταση. Γενικώς, παρότι η προσπάθειά μας ήταν καλή, δεν πετύχαμε να πάρουμε βαθμολογικά οφέλη απ΄ αυτό το παιχνίδι.

Για το ότι δεν είχαμε σήμερα πολλές τελικές προσπάθειες, εμείς τις φάσεις τις δημιουργούμε με συνεργασίες. Στο πρώτο μέρος υπήρχαν 4-5 περιπτώσεις, που θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εκτέλεση.

Με διαβεβαίωσαν οι ποδοσφαιριστές μου κι επειδή στα αποδυτήρια μας λέμε αλήθειες, ότι η φάση του Καλτσά είναι πέναλτι. Εγώ είμαι μακριά και δεν μπορώ να έχω άποψη, αλλά μένω στην άποψη των ποδοσφαιριστών μου.

Η σωτηρία της Βέροιας περνάει και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, αφού δεν πήραμε βαθμούς σήμερα, στρέφουμε την προσοχή μας στα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής, που ενδεχομένως να μας φέρουν στην υλοποίηση του στόχου μας εφόσον νικήσουμε τον Πλατανιά την επόμενη αγωνιστική. Εφόσον το Ατρόμητος – Άρης λήξει στο 1Χ, όπως είναι το φυσιολογικό με βάση την εικόνα των 27 αγωνιστικών, με νίκη επί του Πλατανιά η Βέροια μένει την κατηγορία.

 

Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, είναι ορατή η διαφορά, οι παίκτες που ήρθαν, έδωσαν μεγαλύτερη ταχύτητα, καλύτερες δεξιότητες και προσδίδουν μεγαλύτερη δυναμική. Βεβαίως ο ΠΑΟΚ έχει διαφοροποιηθεί»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα