Δεν... σηκώθηκε το Αμβούργο

Δεν... σηκώθηκε το Αμβούργο

bet365

Μετά τα... 9 από την Μπάγερν και το... 1 της Φράιμπουργκ στάθηκε αρκετό για να φύγει με νίκη από το Αμβούργο, που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Τρία δοκάρια οι φιλοξενούμενοι.

Μετά τα 9 από την Μπάγερν, ακόμη και το 1 στάθηκε αρκετό στην Φράιμπουργκ, που έφυγε με μεγάλη νίκη 1-0 από το Αμβούργο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν σαφώς πιο συμπαγή ομάδα, που ήξερε τι ήθελε στο 7' ήρθε η πρώτη μεγάλη διπλή ευκαιρία στο παιχνίδι. Αρχικά ο Ρόζενταλ έπιασε την κεφαλιά, όμως είδε τον Άντλερ με τη βοήθεια του οριζόντιο δοκαριού του να βγάζει, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Γκίντερ κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι!

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να συνδυαστούν σωστά, χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να μπουν στο παιχνίδι και έφτασαν μία ανάσα από το 1-0 στο 26', με τον Σον να χάνει μεγάλη ευκαιρία και τους αμυντικούς να διώχνουν σχεδόν πάνω στην γραμμή. Οι παίκτες του Στράιχ διατήρησαν τον έλεγχο, πήγαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν και τελικά έφτασαν στο γκολ στην επανάληψη. Στο 48' ο Ρόζενταλ έχασε ακόμη μία ευκαιρία, ενώ στο 52' ξανά ο Σον απείλησε για το Αμβούργο και στο 68' ήρθε το γκολ για την Φράιμπουργκ.

Ο Μούιτζα έκανε το γύρισμα από δεξιά, η άμυνα των γηπεδούχων ήταν... αλλού γι' αλλού και ο Σμιντ έκανε το 0-1! Η συνέχεια βρήκε τους φιλοξενούμενους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, να χάνουν νέα τεράστια ευκαιρία στο 72', να έχουν και τρίτο δοκάρι με τον Κρούζε στο 86'! Οι οπαδοί του Αμβούργου φυσικά είχαν αρχίσει να φεύγουν αρκετά νωρίτερα, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Παρασκευή (05/04)

Χόφενχαϊμ-Φορτούνα 3-0

(11' Φορμίνιο, 75' Λάμπερτς αυτ., 90' Βόλαντ)

Σάββατο (06/04)

Ντόρτμουντ-Άουγκσμπουργκ 4-2

(22', 52' Σίμπερ, 64' Σούμποτιτς, 90+2' Λεβαντόφσκι)

Γκλάντμπαχ-Γκρόιτερ Φιρτ 1-0
(74' Ντε Γιονγκ)

Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ 1-1
(12' Σίρλε – 70' Κίερ)

Βέρντερ-Σάλκε 0-2
(51' Ντράξλερ, 69' Μαρικά)

Άιντραχτ-Μπάγερν 0-1
(53' Σβάινσταϊγκερ)

Αμβούργο-Φράιμπουργκ 0-1
(68' Σμιντ)

Κυριακή (07/04)

Νυρεμβέργη-Μάιντς (16:30)
Ανόβερο-Στουτγκάρδη (18:30)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα