«Τίμησε» Θεοδωρίδη ο Τάντιτς! (pic)

Τον δικό του τρόπο να αποχαιρετήσει τον εκλιπόντα πρόεδρο του Πανσερραϊκού Πέτρο Θεοδωρίδη, με τον οποίο διατηρούσε άριστες σχέσεις από την θητεία του στα λιοντάρια.
Συγκεκριμένα, ο παίκτης που τώρα αγωνίζεται στην Νίκη Βόλου δεν ξέχασε τον πρόεδρο του Πανσερραίκού, που πριν λίγες ημέρες έχασε την μάχη με τον θάνατο.
Έτσι, όταν λίγο μετά την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού έκανε το 2-1 κόντρα στην Επανομή, αποκάλυψε την μπλούζα που φορούσε μέσα από την φανέλα του, στην οποία ήταν τυπωμένη μία φωτογραφία του πρώην ισχυρού άνρα των Σερραίων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.