«Με... 12 παίκτες για τη νίκη»

«Με... 12 παίκτες για τη νίκη»

Νίκος Τσιώκος
«Με... 12 παίκτες για τη νίκη»

bet365

Ο Θανάσης Παπάζογλου πιστεύει πως ο ΟΦΗ μπορεί να κερδίσει τον Ατρόμητο στο Γεντί Κουλέ, αρκεί να έχει και τη βοήθεια του κόσμου, ώστε να παίζει με 12 παίκτες.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ μάχεται για την παραμονή του στην κατηγορία τις τελευταίες αγωνιστικές μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο φορ των Κρητικών είναι αισιόδοξος για τη νίκη, όμως πιστεύει ότι αυτή πρέπει να έρθει με τη βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας είναι το ματς της χρονιάς για μας. Θέλουμε μόνο τη νίκη για να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής και είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια του κόσμου μας, όπως την είχαμε και στα προηγούμενα ματς, θα τα καταφέρουμε.

Εμείς ξέρουμε την κρισιμότητα της κατάστασης και θα τα δώσουμε όλα, αλλά σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να παίξουμε με… δώδεκα παίκτες. Ο αντίπαλος είναι ικανός, με καλούς παίκτες και με νέο προπονητή, αλλά στο Γεντί Κουλέ και με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε ομάδα».

 

Για την «μάχη» αποφυγής του υποβιβασμού: «Ο ΟΦΗ με το πρόσωπο που έχει δείξει θα έπρεπε να είχε βλέψεις για ψηλότερα. Διάφορα δικά μας λάθη και ορισμένες συγκυρίες έχουν φέρει την ομάδα να μάχεται για την σωτηρία. Εμείς, όμως, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και δεν μας ενδιαφέρει το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν ήμασταν ποτέ σε θέση υποβιβασμού και δεν θα βρεθούμε ποτέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα