Ισόπαλο το φιλικό με Ατρόμητο Λάππα

Ο νεοπροσληφθής τεχνικός της ομάδας του Πύργου Σωτήρης Αντωνίου δοθείσης της ευκαιρίας προέβη σε δοκιμές τόσο παικτών, όσο και σχημάτων.
Στα του παιχνιδιού το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν την εφετινή χρονιά οι «ερυθρόλευκοι» στις στημένες φάσεις έκανε την εμφάνιση του και σ'αυτό το ματς με τον Μπίζο στο 39΄ να βάζει την ομάδα της Πάτρας μπροστά στο σκορ. Η ομάδα της Ηλείας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα χάρη στηνεύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγόπουλου στο 85΄.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως το συγκρότημα του Πύργου έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει δέκα λεπτά νωρίτερα με τον ίδιο τρόπο με τον Κατσαρο να μην καταφέρνει να νικήσει τον Τζουραμάνη από τα έντεκα βήματα.
Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από ένταση που προκλήθηκε μεταξύ του ποδοσφαιρστή του Πανηλειακού Μπιταξή με φιλάθλους της ομάδας έπειτα από έντονη λογομαχία ανάμεσα στις δύο πλευρές κάτι που ανάγκασε τον διαιτητή να σφυρίξει πρόωρα τη λήξη της αναμέτρησης, προκειμένου να αποφευχτούν τα χειρότερα.
Η ομάδα του Πύργου παρατάχτηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τους: Αθανασόπουλο, Γεωργόπουλο, Σαραμαντά, Κολόκα, Αποστολόπουλο, Σταματέα, Αλ. Καραχάλιο, Κυριακίδη, Σπανό, Τομαρά, Ζαγκούρσκας (53' Κουλό), ενώ χρόνο συμμετοχής από το 60' και μετά, πήραν και οι Παναγόπουλος, Οικονομόπουλος, Κατσαρός, Ντάλλας, Νομικός, Γκρίλλας και Μπιταξής.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.