«Έκλεισε Σίρλε η Τσέλσι»!

«Έκλεισε Σίρλε η Τσέλσι»!

«Έκλεισε Σίρλε η Τσέλσι»!
Φαίνεται ότι όλα πήραν τον δρόμο τους και ο Αντρέ Σίρλε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι! Σύμφωνα με τους Γερμανούς υπάρχει συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με την Λεβερκούζεν.

Αρχικά ήρθε το δημοσίευμα της Die Welt, σύμφωνα με το οποίο ο μάνατζερ του Γερμανού μέσου τα βρήκε σε όλα με τους μπλε για 5ετές συμβόλαιο και έπειτα ακολούθησε η επίσης αξιόπιστη Express. Σύμφωνα, λοιπόν, με την τελευταία οι δύο ομάδες έφτασαν σε συμφωνία για 20 εκατ. ευρώ συν μπόνους, που μπορούν να φτάσουν μέχρι και 2,5 εκατ. ευρώ και τον Κέβιν Ντε Μπρούιν για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού.

Λίγο νωρίτερα ο μάνατζερ του Βέλγου είχε κάνει δηλώσεις, τονίζοντας ότι η Τσέλσι δεν έχει πρόθεση να τον πουλήσει. Όλα αυτά αν συναινέσει και ο Ντε Μπρούιν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση φαίνεται ότι υπάρχει... plan B, το οποίο θέλει τους μπλε να πληρώνουν άλλα 2 εκατ. ευρώ στις «ασπιρίνες». Το συμβόλαιο του Σίρλε αναμένεται να του αποφέρει καθαρά περίπου 4,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα