Μισός για το «διπλό» ο Γηραιός

Μισός για το «διπλό» ο Γηραιός

Μισός για το «διπλό» ο Γηραιός

bet365

Το 10ο διπλό του αναζητά ο Ηρακλής, που αύριο φιλοξενείται από τον Φωκικό στην Άμφισσα. Πολλά τα προβλήματα για τον Γηραιό, 11άδα «έκτακτης ανάγκης» ετοιμάζει ο Χατζηνικολάου.

Στην Άμφισσα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του Ηρακλή, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Φωκικό, με μόνο στόχο την νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της ανόδου.

Ο Γηραιός, που έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, δεν έχει περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια και θέλει να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις του μακριά από την έδρα του.

Από την «μάχη» αυτή θα απουσιάζουν οι Σουλίδης, Ντατίδης, Τάι και Βαγγελόπουλος που είναι τραυματίες, ενώ στην Θεσσαλονίκη έμειναν επίσης και οι Ισαάκ, Τούνι, Βοσνιάδης, Παπαστεριανός και Χιονίδης.

Έτσι, ο Γιάννης Χατζηνικολάου αναμένεται να κάνει πολλά πειράματα και να ξεκινήσει την ομάδα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές που μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

 

Την αποστολή για το παιχνίδι με τον Φωκικό αποτελούν οι: Χουάντερσον, Παπαδόπουλος, Τσερκέζος, Αλεξίου, Γεωργίου, Σαββίδης, Λόπεθ, Kirovski, Νατσιόπουλος, Ουκάρ, Φερνάντεζ, Στεφανίδης, Παληγεώργος Χ., Νατσούρας, Σιατραβάνης, Κραγιόπουλος, Βουτσιάς, Θόρια, Παληγεώργος Γ., Τροΐρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα