Μπλε σεντόνι! (vid)

Μπλε σεντόνι! (vid)
Αποφασισμένη να μην κάνει δώρα στο τελευταίο κομμάτι της μάχης για το Champions League φαίνεται η Τσέλσι που νίκησε 2-0 την Σουόνσι στο Λονδίνο και ανέβηκε στο Νο3!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ήρθε από τον πάγκο (24') και άλλαξε όλο το ματς με ασίστ και γκολ για τους πρωταθλητές Ευρώπης που έφτασαν τους 65 βαθμούς σε 34 αγώνες, φτιάχοντας έτσι ένα καλό απόθεμα ενόψει του πολύ δύσκολου φινάλε για μία θέση στο Champions League, αφού ακολουθούν ματς με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Αστον Βίλα, Εβερτον. Ο Αγγλος θρύλος, έφτασε τα 201 γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι και πλέον χρειάζεται μόλις ένα για να πιάσει στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου τον Μπόμπι Τάμπλινγκ.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ απείλησε πρώτη στον αγώνα με τον Ντεμπά Μπα, για να απαντήσει η Σουόνσι με τον Μίτσου πέντε λεπτά αργότερα. Στο 24' έγινε η φάση που... έκρινε τον αγώνα με τον Ραμίρες να αποχωρεί να τραυματισμό και να μπαίνει στο θέση του ο μεγάλος Λάμπαρντ που στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους τελείωσε την υπόθεση τρεις βαθμοί για τους Μπλε. Στο 43' σέρβιρε για τον Οσκαρ για το 1-0 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε τον Φορμ από τα 11 βήματα για το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό.

Στο δεύτερο μέρος η Σουόνσι έδειξε περισσότερο επιθετική διάθεση όμως δεν μπόρεσε ούτε να αγχώσει την Τσέλσι, η οποία κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Πέρα από την αναγκαστική αλλαγή, ο Μπενίτεθ δεν έκανε άλλη στον αγώνα που τελικά ολοκληρώθηκε με 2-0.

Τσέλσι (Ράφα Μπενίτεθ): Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Κέιχιλ, Κόουλ, Ραμίρες (24' Λάμπαρντ), Νταβίντ Λουίζ, Οσκαρ, Μάτα, Αζάρ, Μπα.

Σουόνσι (Μίκαελ Λάουντρουπ): Βορμ, Ράνχελ, Τσίκο Φλόρες, Γουίλιαμς, Ντέιβις (81' Τέιλορ), Μπρίτον (69' Σέχτερ), Κι, Ντε Γκουζμάν, Ράουτλετζ (66' Ντάιερ), Μίτσου, Ερνάντες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα