Τριάρα ελπίδας για Χιχόν (vid)

Τριάρα ελπίδας για Χιχόν (vid)

bet365

Μεγάλη νίκη στο «Κορνεγιά-Ελ Πρατ» πέτυχε η Σπόρτινγκ, η οποία επικράτησε 0-3 της Εσπανιόλ και διατηρεί ελπίδες για παραμονή στην Primera Division.

Οξυγόνο για την ομάδα του Χαβιέρ Κλεμέντε που χάρη σε γκολ των Κολούνγκα, Τρέχο και Μπίλιτς στο δεύτερο μέρος πήρε σπουδαίο διπλό σε βάρος της Εσπανιόλ (0-3) και με ματς περισσότερο μείωσε στο -3 από την Βιγιαρεάλ και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Οι Πέρικος έπαιζαν τις πιθανότητές τους για έξοδο στην Ευρώπη, όμως αυτό που μέτρησε περισσότερο ήταν το ένστικτο επιβίωσης των φιλοξενούμενων, που άντεξαν στην πίεση στο πρώτο μέρος και με τρία γκολ στην επανάληψη πήραν νίκη που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη στη συνέχεια.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BEST OF LIQUID MEDIA

 

LA LIGA Τελευταία Νέα