Διάψευση για το Εσπανιόλ-Χιχόν

Αφορμή στάθηκε το δημοσίευμα ραδιοφωνικού σταθμού για την «καθαρότητα» του Εσπανιόλ-Χιχόν το οποίο έληξε με 0-3 υπέρ των φιλοξενούμενων. «Σχετικά με τις αναφορές σε ΜΜΕ περί δήθεν αιτήματος στον εισαγγελέα από πλευράς της ισπανικής λίγκας, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφή τα ακόλουθα:
1. Η λίγκα δεν έκανε τέτοιο αίτημα σχετικά με την ομαλότητα του ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας.
2. Η λίγκα πριν από λίγες εβδομάδες είχε συνάντηση με τον εισαγγελέα, για να διαβεβαιώσει πως θα αποτραπεί οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να προκύψει εκτός νομιμότητας, αλλά και για να υπάρχει συνεργασία με τις αρχές για όποια ενέργεια απαιτηθεί στο πλαίσιο πρόληψης ή έρευνας.
3. Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, η λίγκα είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει την απάτη στη διοργάνωση και θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για να τα καταφέρει, ειδικά από τη στιγμή που στο νόμο υπάρχει πρόβλεψη για την απάτη στο χώρο του αθλητισμού», αναφέρει η ανακοίνωση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.